onsdag 28 mars 2012

Presenter från Sten-Åke och Ingegerd

Vackra minipåskliljor i kruka, det är verkligen vårligt och vackert. När de ha blommat ut föreslog Ingegerd att jag ska gräva ner lökarna i gräsmattan eller rabatten och det tänker jag göra. 
En flaska som heter LA ROBINA, VALDOBBIADENE, PROSECCO SUPERIORE. Med flaskan följer ett recept på en omsusad drink som skapade på Harry´s bar i Venedig. Bellini heter drinken. Här är receptet:
1/3 persikopuré och 2/3 Prosecco. Häll persikopurén i ett champangeglas. Toppa med Prosecco Valdobbiadene och rör om försiktigt när ni har fyllt glaset.
Jag kommer absolut att prova denna drink, den verkar enkel att göra och jag tror att den kommer att smaka jättegott. Tack Sten-Åke och Ingegerd för presenterna.

2 kommentarer:

  1. Varsågod! Men "vårrs" jer pallen, den NI ska ha o sitta o vila på, den har du glömt kära svägerska! Kram

    SvaraRadera
  2. Hjelp, den glömde jag. Tyckte att det var något mer, men kom inte på vad det var. Den kommer. Kram

    SvaraRadera